Menu Sluiten

Business-to-business Bedrijvengids

Bsearch, dé Belgische zoekmachine waar enkel producten en diensten van Belgische bedrijven zijn opgenomen. In Bsearch vindt u snel de informatie die u zoekt.

Wat is Bsearch®?

Bsearch® is een krachtig en effectief zoeksysteem voor Belgische B2B bedrijven, ontstaan in 2005 uit een partnership met Telenet Solutions.

Terwijl algemene zoekmotoren zoals Google® alle pagina’s op het wereldwijde internet opnemen, zoekt Bsearch® enkel specifiek naar Belgische ondernemingen.

Tegelijkertijd koppelt Bsearch® ook de contactgegevens en de financiële info van 850 000 Belgische bedrijven aan het zoeksysteem.

Bsearch® positioneert zich in Google® als een “overzicht van Belgische bedrijven gerelateerd aan deze zoekterm”.

Zo hoeft de gebruiker in het resultaat van Google® de bedrijven niet 1 voor 1 uit te zoeken, maar verkrijgt hij daarentegen met 1 klik via Bsearch® onmiddellijk een duidelijk gestructureerd bedrijfsoverzicht.

Bsearch® is momenteel op meer dan 55 000 zakelijke zoektermen aanwezig op de belangrijke 1ste pagina in Google®.

Deze gerichte aanwezigheid wordt wekelijks uitgebreid in functie van de producten en diensten van onze klanten.

Bsearch® verwerkt meer dan 85 000 zoekopdrachten per dag die ons bereiken uit de ganse Belgische bedrijfswereld.

Om de internetwereld op de voet te volgen en te blijven beheersen, zijn binnen Bsearch® meerdere specialisten die als Google Analytics Qualified en Google Advertising Professional zijn gecertificeerd.

Deze kennis is belangrijk om steeds op de laatste evoluties en veranderingen in Google® te kunnen inspelen om onze klanten een betaalbare oplossing aan te bieden.

47587754758775

Meer info

tags: Business Ontwikkelen – Leads Ontvangen – Contact Leggen Met Klanten – Contact Leggen Met Leveranciers – Updates Bedrijfsgegevens – 

Wenst u meer info over business to business bedrijvengids kijk dan vlug op https://www.bsearch.be/

Online Marketing | Internet | Internet Services | webhosting | Bedrijvengidsen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Business-to-business bedrijvengids

trefwoord zoeken en nl fr de investeringsstrategie consumer health and care smart industries sustainable cities portefeuille over gimv onze teams corporate governance esgaanpak onze missie working gimv investeerders aandeelinformatie aandeelhoudersstructuur resultaten en jaarverslagen financile informatie analisten financile kalender algemene vergaderingen sustainable finance framework publieke obligatie uitgifte keuzedividend nieuws media library contact maatschappelijk verantwoord ondernemen duurzaamheid staat vandaag hoog op de agenda. Ondernemingen die duurzame oplossingen bieden voor maatschappelijke uitdagingen zoals klimaat of vergrijzing hebben ongetwijfeld een stevige startbasis. vanuit gimv zijn we ons ten volle bewust van de maatschappelijke context waarin we werken onze roots hadden dit dna al in zich. In werd gimv immers opgericht met als doel om vlaamse bedrijven te ondersteunen in hun groei en een turbo te zijn voor het vlaamse socioeconomische weefsel business-to-business bedrijvengids zijn vaak veelgevraagd Vandaag vormen de maatschappelijke uitdagingen en trends.

brasserie bru adverteren facebook instagram tiktok seo social media facebook tiktok hoe te beginnen met een online marketing campagne hoewel er vele voordelen van online marketing zijn deze voordelen niet van toepassing op alle marketeers. Voor sommige mensen zijn de beloningen te veel voor hen te behandelen. Als je denkt dat je alles hebt geprobeerd maar geen resultaten te krijgen hier zijn een paar tips om u te helpen. Allereerst kiest u een website die is makkelijk te gebruiken. Het is een goed idee om een product dat u voldoende informatie over de internet marketing wereld geeft kopen. Op deze manier zal het makkelijker zijn voor u om de website te gebruiken de voordelen van business-to-business bedrijvengids Als je alles hebt setup en uw site klaar is is het tijd om in de marketing gedeelte. Online marketing omvat het gebruik van zoekmachines forums en discussiegroepen om uw site te promoten. Wees er zeker van om mee te doen in al deze gebieden. Terwijl andere mensen die forums te gebruiken net berichten te plaatsen en nooit iets waarde.

Informatie over Business-to-business bedrijvengids

verouderde browser. Houd voor een betere ervaring je browser up to date. We gebruiken cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Pas je voorkeuren aan of klik op akkoord om verder te gaan naar de website. Aanvaard alle cookies instellingen aanpassen wat is dvo abonneer nu path created with sketch. Aanmelden logo created with sketch. Logo created with sketch. Icon created with sketch. Zoek sluiten ontdek sluiten home bedrijven zoek in de bedrijvengids naar de historiek van meer dan . Vlaamse ondernemingen. Vind klanten of partners regios path created with sketch. Regios path created with sketch. Antwerpen brusselhoofdstad henegouwen limburg luik luxemburg namen oostvlaanderen vlaamsbrabant waalsbrabant westvlaanderen sectoren path created with sketch. Sectoren path created with sketch. Bouw en constructie chemie pharmacie amp wetenschap diensten elektriciteit elektronica amp mechanica energie a.